Alvast in culinaire sferen komen?

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

12-02-2021

Hierbij geven wij alvast wat tips van typische lekkernijen voor als jullie weer op schoolreis gaan naar één van onze reistoppers!

Zijn jullie al bekend met één van die typische Berlijnse specialiteiten: de Brezel? Het broodje in de vorm van een krakeling heeft een zachte binnenkant en een harde korst, bestrooid met zoutkorrels. Zeker als het broodje net vers uit de oven komt, is het werkelijk genieten! De lekkerste Brezels koop je bij de BrezelBar in Kreuzberg en bij de Brezel Company in Neuköln, waar ze de Brezels al lang volgens traditie maken.

Even heerlijk ontspannen na een volle excursie dag met je collega’s onder het genot van een drankje? In Italië kun je heerlijk genieten van een huisgemaakte Limoncello. Dit drankje is zeer populair onder de Italiaanse bevolking.

Tijdens je schoolreis in Engeland, mag een heerlijke Fish and Chips zeker niet ontbreken. Aan de overkant van het kanaal zijn ze er dol op. Deze typisch Engelse maaltijd is vrijwel in elke pub te verkrijgen.

Na een bezoek aan de Sagrada Familia en geslenterd te hebben over de Ramblas sluit je de dag af in de gezellige zijstraatjes van Barri Gòtic. Duik hier in één van de heerlijke tapas barretjes die Barcelona rijk is.

Zijn jullie al enthousiast geworden? Neem eens een kijkje op onze bestemmingen pagina voor ideeën voor jullie nieuwe schoolreis!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte