Ontdek de charme van een schoolreis Parijs

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Uw gids voor een onvergetelijke schoolreis naar Parijs

Een schoolreis naar Parijs is meer dan alleen een leerzame ervaring; het is een duik in de cultuur, geschiedenis en het bruisende leven van één van de meest iconische steden ter wereld. Parijs biedt een rijke mix van educatieve activiteiten en vermaak. Van de glinsterende lichten van de Eiffeltoren tot de serene oevers van de Seine, op elke hoek van de straat ontdekt u weer iets nieuws.

Plan uw schoolreis met volledige vrijheid

Het plannen van een schoolreis naar Parijs is volledig naar wens samen te stellen. Kies zelf de periode, het aantal dagen, het vervoer, het aantal deelnemers en zelfs het type accommodatie en het dagprogramma.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en start met het plannen van een educatief avontuur dat studenten nooit zullen vergeten! Wij zorgen ervoor dat de reis volledig aansluit bij uw onderwijsdoelen en de interesses van de leerlingen.

Hoogtepunten van Parijs: educatief en vermakelijk

Begin uw schoolreis met een bezoek aan de Eiffeltoren, waarna een tour volgt langs prominente monumenten zoals de Arc de Triomphe en de Sacré-Coeur. Onder leiding van een ervaren gids – beschikbaar in zowel Frans als Nederlands – krijgen studenten een uitgebreide kennismaking met de Franse hoofdstad.

Voor een unieke ervaring kunt u kiezen voor een fietstocht door Parijs, wat een actieve en interactieve manier is om de stad te verkennen. Daarnaast biedt een boottocht op de Seine een prachtig uitzicht op de stad vanaf het water, perfect voor een ontspannen avond na een drukke dag.

Culturele verrijking buiten het centrum van Parijs

Een schoolreis naar Parijs is niet compleet zonder de omgeving te verkennen. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het prachtige paleis van Versailles. Voor de avonturiers biedt een dag in Disneyland® Paris of een bezoek aan een lokaal klimpark een leuke afwisseling van het stadsleven. Deze excursies bieden zowel educatieve als recreatieve waarde, waardoor ze een perfecte aanvulling zijn op de stedelijke ervaring.

Comfortabel reizen naar Parijs

Reizen naar Parijs kan per luxe Tourist Class touringcar, die voorzien is van alle gemakken zoals verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. Reizen per Eurostar (voorheen Thalys) biedt een snelle en efficiënte reis, waardoor u al vroeg in de middag in Parijs kunt zijn.

Een schoolreis naar Parijs is een onderwijservaring die de boeken overstijgt. Deze trip is zowel verrijkend als onvergetelijk voor de studenten!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte