Op schoolreis naar Bath, hét kuuroord van Engeland

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Bij een schoolreis naar Engeland, denken de meesten al snel aan een reis naar Londen. Maar er zijn nog vele mooie bestemmingen in Engeland, waar wellicht niet snel aan gedacht wordt. Zoals een schoolreis naar Bath!

Één van de mooiste steden van Engeland: Bath

Met haar 18e-eeuwse architectuur is Bath één van de mooiste steden van Engeland. Deze historische stad behoort tevens tot het UNESCO Werelderfgoed.

Breng een bezoek aan Bath Abbey of Royal Crescent en het Royal Crescent No.1 museum, ingericht zoals in
eind 18e eeuw. Uiteraard mag een bezoek aan Roman Bath niet ontbreken. Wandel over de loopbruggen, verken het Romeinse badencomplex en ontdekt de ruïnes van de tempel van godin Sulis Minerva.
In het Jane Austen Centre nemen gekostumeerde gidsen uw leerlingen mee op een educatieve reis door het klassieke Georgische herenhuis.

Voor een wat actievere activiteit is er de mogelijkheid om te punten of kanoën op rivier de Avon in Bath.
Leuk om te combineren met een picknick aan de oevers. Of kies eens voor stand-up paddleboarden op rivier de Avon.

Op zoek naar een avondactiviteit? Huur een bowlingbaan of laat uw groep griezelen tijdens een Ghost Tour.

Dagtocht vanuit Bath

Bath leent zicht uitstekend voor een excursie naar bijvoorbeeld Cheddar Gorge, Stonehenge of Bristol.

Bezichtig het bekendste Britse monument uit de oertijd of Salisbury Cathedral. Op ongeveer 1 uur rijafstand van Bath bevindt zich Cheddar Gorge & Caves: natuur, geschiedenis, wetenschap en avontuur in één! Perfect te combineren met een opdracht voor aardrijkskunde, geschiedenis of biologie.

Bezichtig de prachtige ondergrondse druipsteengrotten in Gough’s Cave met een audiotour, ontdek hoe onze voorouders de ijstijd overleefden in het Prehistorisch museum, beklim 274 treden van Jacob’s Ladder of geniet van het prachtige uitzicht op de Lookout Tower.

Plan uw schoolreis naar Bath

Bath is een veelzijdige bestemming met vele excursiemogelijkheden in zowel het centrum als de omgeving. Steeds meer scholen ontdekken deze verrassende schoolreis bestemming.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een schoolreis Bath? Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte