Bestemming > Frankrijk

Parijs & Londen

vanaf € 198

5-daagse schoolreis Parijs & Londen | touringcar

vanaf € 198,-

SCHOOLREIS PARIJS & LONDEN: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Parijs & Londen graag geheel vrijblijvend een offerte schoolreis Parijs & Londen op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreis naar Parijs & Londen!

zomaar een idee voor uw schoolreis naar Parijs & Londen....

1e reisdag:

Omstreeks 07.00-08.00 uur vertrekt u met onze comfortabele touringcar voor een reis naar de twee belangrijkste metropolen van Europa! In onderstaand programma bezoekt u eerst de Franse lichtstad Parijs en aansluitend de Britse hoofdstad Londen. Een unieke reis met de twee belangrijkste metropolen van Europa! Desgewenst kunt u dit programma echter ook omdraaien: eerst naar Londen en als afsluiting naar Parijs!

U rijdt vanuit Nederland naar Parijs via de route Antwerpen, Gent en Lille. In de loop van de middag rijdt u via de Boulevard Périphérique de Franse hoofdstad binnen. Waarmee kunt u het programma beter beginnen, dan met een bezoek aan hét symbool van Parijs: de Eiffeltoren. Misschien dat de 704 treden naar de tweede verdieping toch net iets te veel is? De voldoening als u boven bent is er natuurlijk dan wel! Via de trappen of met de lift in beide gevallen krijgt u een prachtig panorama over Parijs voorgeschoteld! Na een eerste indruk van Parijs "in vogelvlucht" gaat u naar de door ons voor uw groep geboekte accommodatie.

Schoolreis Parijs & Londen Programma

's Avonds gaat u wellicht te voet of per metro naar het altijd sfeervolle Montmartre. Bovenaan de trappen bij de Sacré-Coeur is het altijd een gezellige drukte van kunstenaars, muzikanten en souvenirverkopers. Vlakbij natuurlijk ook de Place du Tertre met kleurrijke terrasjes en restaurantjes.

2e reisdag:

Na het ontbijt op verkenning door Parijs, onder leiding van onze Frans of Nederlands sprekende gids, een afwisselende stadsrondrit langs de vele bekende monumenten van Parijs: Arc de Triomphe, Champs Elysées, Place de la Concorde, Louvre, Notre Dame, de Seine oevers, La Défense etc. Deze ca. drie uur durende rondrit is zeker onmisbaar om een goede indruk van Parijs te krijgen. Wilt u Parijs wellicht op een "sportiever" manier ontdekken, dan reserveren wij graag fietsen voor uw groep. Even wennen aan de drukte, maar het is zeker een aparte ervaring! Voor de invulling van uw middagprogramma zijn er natuurlijk talrijke mogelijkheden. Op de Parijs-pagina's vindt u vele ideeën voor een afwisselend programma in de Franse hoofdstad.

's Avonds kunt u Parijs vanaf het water ontdekken. Vanaf de Seine zie je Parijs in al haar glorie, want vrijwel alle belangrijke monumenten van de lichtstad staan aan of op geringe afstand van de oevers van de Seine. Pak na de rondvaart nog even de metro naar het Quartier Latin met haar talloze bistro's en gezellige cafés.

Voor meer tips en mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar onze pagina schoolreis Parijs.

Schoolreis Parijs & Londen

3e reisdag:

Na het ontbijt vertrekt u vanuit Parijs en rijdt u in ca. vier uurtjes (via de route Arras en Lens) naar de Franse havenstad Calaisnaar Calais, waar u aan het begin van de middag met de pendeltrein van Eurotunnel (reistijd 35 minuten) of de ferry van P&O Ferries of DFDS Seaways (reistijd 90 minuten) naar Engeland reist.

Eerst even een kort bezoek aan het intieme Canterbury of rechtstreeks naar Londen? De keuze is aan u! Na aankomst in uw hotel aan het eind van de middag/begin van de avond, kunt u alvast per metro of te voet op verkenning in het altijd gezellige Londen: even naar Leicester Square of Covent Garden een aansluitend een diner in een gezellige pub!

Schoolreis Parijs & Londen Theater
4e reisdag:

Voor een eerste kennismaking is onze "London Sightseeing Tour" natuurlijk de beste optie. Onze Nederlands of Engels sprekende gids toont u de vele markante hoogtepunten van de Britse hoofdstad: Tower Bridge en de Tower of London, het vorstelijke Buckingham Palace, St Paul's Cathedral, Houses of Parliaments en Big Ben etc. Tijdens de ca. drie uur durende tour kunt u een aantal fotostops plannen.

Na uw ontdekkingstocht door Londen kunt u 's middags een bezoek brengen aan één van de vele bijzondere musea. Of wellicht kiest u voor een rondleiding door het Globe Theatre van Shakespeare of de indrukwekkende Tower of Londen. Aansluitend kunt u rustig genieten van het fraaie Londen tijdens een boottocht op de Theems. Natuurlijk mag een bezoek aan één van die sprankelende musicals niet ontbreken! Wij adviseren u graag welke musical voor uw groep geschikt is én reserveren natuurlijk ook uw tickets.

Voor meer tips en mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar onze pagina schoolreis Londen.

5e reisdag:

Na het ontbijt vertrek vanuit Londen naar Folkestone of Dover, vanwaar u met pendeltrein van Eurotunnel (reistijd 35 minuten) of de ferry van P&O Ferries of DFDS Seaways (reistijd 90 minuten) naar Calais reist. Aansluitend doorreis naar Nederland. In de omgeving van de Nederlandse grens kunnen wij voor uw schoolreis Parijs & Londen een gezellig afscheidsdiner reserveren. Aankomst bij uw schooladres in de loop van de avond.

Schoolreis Parijs & Londen Offerte

Schoolreis Parijs & Londen per touringcar:

De touringcar is voor uw schoolreis Parijs & Londen het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plekke" extra km's voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox.

Een DVD-speler is ook aanwezig. Wij vragen u zelf DVD's mee te nemen. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Schoolreis Keurmerk Touringcar 
 

Onze chauffeurs - velen rijden al jaren voor ons - ziet u overal in Parijs & Londen. Zij zijn vakbekwaam, zijn vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Parijs & Londen en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf! 

Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw schoolreis Parijs & Londen inbegrepen.

Crossing naar Londen:

Als u per touringcar vanuit Parijs naar Londen reist dan kunt u kiezen uit de volgende crossings:

P&O Ferries:
Wat is er mooier als eerste beeld van Engeland, dan de beroemde "White Cliffs of Dover. De overtocht met P&O Ferries biedt dit beeld, dat voor velen al eeuwenlang de eerste kennismaking met Engeland is. Tussen Dover en Calais is er overdag elke 45 minuten een afvaart en vaart u comfortabel in ca. 90 minuten naar de overkant van Het Kanaal. De crossing met P&O Ferries is de ideale "tussenstop" op uw reis naar Londen, waarbij u aan boord natuurlijk ook nog even rustig de tijd kunt nemen voor een lunch of diner in één van de restaurants aan boord.

DFDS Seaways:
Met DFDS Seaways kunt u zowel vanuit Calais als Duinkerken per ferry naar Dover. Tussen Calais en Dover is er midweeks ca. elk anderhalf uur een afvaart en reist u comfortabel is ca. 90 minuten naar Dover. Tussen Duinkerken en Dover is er midweeks elke twee uur en afvaart en reist u comfortabel in ca. 120 minuten naar Dover. De vaartijd vanuit Duinkerken is iets langer, maar Duinkerken is weer dichterbij Nederland gelegen, zodat de totale reistijd vrijwel gelijk is. Een crossing met DFDS Seaways is een prettige onderbreking van uw reis naar Londen. Geniet aan boord van diverse faciliteiten als restaurants en seashops.

Eurotunnel:
De snelste verbinding tussen Engeland en het Continent: van Calais naar Folkestone. Bij de terminal van Eurotunnel in Calais en Folkestone rijdt uw touringcar de trein van Eurotunnel in om vervolgens in slechts 35 minuten het Kanaal "over te steken."  Met Eurotunnel zijn er overdag tot vier vertrekken per uur mogelijk.

Schoolreis Parijs & Londen Accommodatie

In Londen en Parijs kunt u overnachten in een hostel of hotel. Wij zoeken graag voor uw groep een passende accommodatie. Bezoek onze pagina schoolreis Londen en schoolreis Parijs voor meer informatie over uw accommodatie!

Schoolreis Londen & Parijs Accommodatie

Zowel in Londen als in Parijs kunt u met uw groep tijdens uw schoolreis &en Parijs overnachten bij gastgezinnen. Bezoek onze pagina schoolreis Londen Gastgezinnen en schoolreis Parijs Gastgezinnen voor meer informatie!

Schoolreis Parijs & Londen Gastgezinnen

Schoolreis Parijs & Londen Offerte

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.