Bestemming > Frankrijk

Parijs Gastgezinnen

vanaf € 195

4-daagse schoolreis Parijs Gastgezinnen | touringcar

vanaf € 195,- 


SCHOOLREIS PARIJS GASTGEZINNEN: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Parijs graag geheel vrijblijvend een offerte schoolreis Parijs gastgezinnen op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreizen Parijs!

Schoolreizen Parijs met verblijf in gastgezinnen!

Voor een boeiende en leerzame kennismaking met de Franse taal en cultuur bieden wij u in de Franse hoofdstad Parijs de mogelijkheid om tijdens uw schoolreis Parijs bij gastgezinnen te verblijven. Voor schoolgroepen die Parijs echt willen ontdekken en beleven een uitstekende, educatieve reisformule! Onze gastgezinnen heten u van harte welkom!

Een schoolreis naar Parijs per touringcar of trein? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte schoolreis Parijs gastgezinnen voor uw schoolreis naar Parijs! 

En het programma voor uw leerlingen in Parijs? Met de suggesties in ons programma schoolreizen Parijs kunt u een afwisselende educatieve reis samenstellen!

Onze gastgezinnenwijk voor uw schoolreis naar Parijs:

Tijdens uw schoolreis naar Parijs kunt u met uw leerlingen in gastgezinnen verblijven in de volgende gastgezinnenwijken:

Gastgezinnenwijk Brétigny-sur-Orge

Al jarenlang komen onze groepen in de Parijse voorstad Brétigny-sur-Orge (en nabijgelegen plaatsen als Bondoufle en Longpont-sur-Orge) even ten zuiden van Parijs. Brétigny-sur-Orge is een groene stad van ca. 21.000 inwoners. Met de RER lijn C reist u in ca. 30 - 40 minuten naar het centrum van de Franse hoofdstad. 

Gastgezinnenwijk Eaubonne

De Parijse voorstad Eaubonne met ca. 25.000 inwoners ligt ten noorden van de Franse hoofdstad op zo'n half uurtje rijden van Saint Denis en ca. 40 minuten van Port de Clichy aan de Périphérique van Parijs, Eaubonne ligt in het hart van de vallei van Montmorency en is vanuit Parijs goed te bereiken per touringcar en RER. Onze gastgezinnen in Eaubonne en de lokale vertegenwoordiger heten ook uw schoolgroep tijdens uw schoolreis Parijs van harte welkom!

Gastgezinnenwijk Lisses

Lisses is onze gastgezinnenwijk net even ten zuiden van de Franse hoofdstad. Het verleden van deze voorstad van Parijs gaat terug tot de 9e eeuw toen het toebehoorde aan de abdij van Saint Maur des Fossés. Het huidige Lisses is een kleine moderne stad van ca 8000 inwoners en een geliefde plaats voor schoolgroepen die in de directe omgeving van Parijs bij gastgezinnen willen verblijven. In ca. 40 minuten rijdt u per touringcar naar Porte d'Italie aan de Périphérique van Parijs. Ook per RER is Lisses goed bereikbaar. Bij aankomst in Lisses wordt u hartelijk ontvangen door onze lokale vertegenwoordiger en de gastgezinnen.

Gastgezinnenwijk Versailles

Nieuw! Nu kunt u tijdens uw schoolreis naar Parijs ook overnachten bij gastgezinnen in Versailles! Geef je schoolreis naar Parijs een vorstelijk tintje en kies voor een overnachting bij onze gastgezinnen in Versailles! De leerlingen verblijven met twee-, drie- of viertallen bij onze gezinnen in Versailles en/of het nabijgelegen Le Chesnay en Saint Cyr L'ecole. Wil je ook tijdens je schoolreis Parijs ook in de voetsporen van de Zonnekoning treden? Vraag ons dan tijdig om een vrijblijvende offerte: er is Versailles maar plaats voor één groep per week! Bij aankomst in Versailles wordt u hartelijk ontvangen door onze lokale vertegenwoordiger en door de gastgezinnen.

Reistip!

Franse les in Parijs? Een halve of hele dag in de schoolbanken en je kennis van de Frans taal opfrissen!?" Wij verzorgen de Franse lessen tijdens uw schoolreis Parijs! Voor informatie voor de invulling van uw programma bezoek onze pagina schoolreis Parijs!

School Parijs Gastgezinnen Offerte

Schoolreis Parijs Gastgezinnen per touringcar:

De touringcar is voor uw schoolreis Parijs het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plekke" extra km's voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox.

Een DVD-speler is ook aanwezig. Wij vragen u zelf DVD's mee te nemen. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Schoolreis Keurmerk Touringcar

Onze chauffeurs - velen rijden al jaren voor ons - ziet u overal in Parijs. Zij zijn vakbekwaam, zijn vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Parijs en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf! 

Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw schoolreis Parijs inbegrepen.

Schoolreis Parijs Gastgezinnen per trein:

Wij verzorgen tevens uw treinreis naar Parijs vanuit Nederland inclusief de zitplaatsreserveringen internationaal. Zeker voor kleinere groepen biedt de trein een uitstekende en betaalbare verbinding voor uw schoolreis naar Parijs.

Parijs is vanuit Nederland snel en comfortabel te bereiken. Vanaf het station in/nabij uw woonplaats reist u naar Amsterdam CS, Amsterdam Schiphol of Rotterdam CS, vanwaar u met de Thalys een rechtstreekse verbinding naar Parijs heeft. Vanaf Amsterdam CS is de reistijd ca 3¼ uur, vanaf Amsterdam Schiphol ca. 3 uur en vanaf Rotterdam CS ca. 2¾ uur

Neemt u de vroegste mogelijke internationale verbinding naar Parijs (mogelijkheden afhankelijk van het vertrekstation in de omgeving van uw school), dan bent u al om ca. 10.00 uur in Parijs, met aankomst op Gare du Nord, in hartje Parijs! Op de terugreis vertrekt de laatst mogelijke Thalys om ca. 19.00 uur naar Nederland. Wij adviseren u graag ook voor uw werkweek Parijs over de dienstregeling en tarieven voor uw treinreis naar Parijs.

Schoolreis Parijs Gastgezinnen Offerte

De gastgezinnen voor uw schoolreis naar Parijs

Tijdens uw schoolreis Parijs logeren de leerlingen in de meeste gevallen met twee, drie of vier leerlingen per gastgezin (in meerpersoonskamers). Het centrale ontmoetingspunt is gedurende uw reis de ontmoetingsplaats voor uw groep met de lokale vertegenwoordiger en de gastgezinnen.

De verzorging tijdens uw schoolreis naar Parijs is in de gastgezinnen op basis van halfpension (ontbijt en diner). Desgewenst kunnen wij ook voor uw groep een lunchpakket bij de gastgezinnen reserveren. Wilt u een avond niet bij de gastgezinnen dineren, dan reserveren wij graag (met toeslag) een diner in één van onze restaurants in Parijs.

Ongeveer één/twee weken voor vertrek ontvangt u van ons de gastgezinnenlijst. Op de gastgezinnenlijst voor uw schoolreis naar Parijs worden de adressen en telefoonnummers van de gastgezinnen vermeld en worden tevens bijzonderheden vermeld zoals bijvoorbeeld het al dan niet aanwezig zijn van huisdieren en de mogelijkheid om vegetarische te eten. Vanzelfsprekend houdt u rekening met de gastouders, het karakter van uw schoolreis Parijs met verblijf in gastgezinnen is immers anders, dan dat van schoolreizen naar Parijs met verblijf in een jeugdherberg of hotel!

De lokale vertegenwoordiger

De lokale vertegenwoordiger in de gastgezinnenwijk in Parijs selecteert voor ons (in samenwerking met ons kantoor in Parijs) de gastgezinnen voor uw schoolreis naar Parijs.

Zeker voor deze selectie is het van belang, dat wij iemand ter plaatse hebben in de gastgezinnenwijk voor schoolgroep! Bij aankomst op het centrale ontmoetingspunt op de eerste reisdag is de lokale vertegenwoordiger aanwezig om u en uw leerlingen te ontvangen. Zij kennen de "ins and outs" van de gastgezinnenwijk en zijn u graag behulpzaam bij vragen en eventuele problemen tijdens uw verblijf in Parijs. Zij zijn echter geen gidsen, die met u op pad gaan en uw groep tijdens uw schoolreis naar Parijs begeleiden.

Hotels voor docenten

Tijdens uw schoolreis naar Parijs kunnen u en uw collega's naar keuze overnachten in een gastgezin óf in een hotel in dezelfde gastgezinnenwijk waar uw leerlingen overnachten. Voor het verblijf in een hotel in een 1- of een 2-persoonskamer is een toeslag op de basisreissom van toepassing. De verzorging in deze hotels is op basis van logies en ontbijt. Wij informeren u graag omtrent het hotel voor uw schoolreis naar Parijs.

Schoolreis Parijs Gastgezinnen Offerte


Voor een educatieve invulling van het

programma voor uw schoolreis naar Parijs!

De Franse hoofdstad leent zich bij uitstek om een educatieve invulling te geven aan uw werkweek in Parijs. Voor de invulling van een halve of hele dag van uw werkweek kunt u een keuze maken uit één van de thema programma's die wij voor uw schoolreis Parijs hebben samengesteld. Met onze thema programma's bieden wij u de bouwstenen om een afwisselend programma samen te stellen voor uw schoolreis naar Parijs.

Natuurlijk reserveren wij graag voor uw schoolreis Parijs het programma van uw keuze! 

Bezoek onze pagina schoolreis Parijs voor een uitgebreid overzicht voor de invulling van uw programma.


Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.