Bestemming > Engeland

Londen Gastgezinnen

vanaf € 137

​​4-daagse touringcarreis

Londen Gastgezinnen

vanaf € 137,-  


KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Londen graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Londen!

Londen is there to be discovered! Met een verblijf in "hostfamilies" bieden wij uw leerlingen de mogelijkheid om de Britten en hun "way of life" echt te leren ervaren!

"Stay with the British" is al jaren onze betaalbare succesformule voor schoolreizen naar Londen. Een uitstekende mogelijkheid voor groepen die een educatieve invulling aan hun schoolreis naar Londen willen geven.

Hostfamilies London: de educatieve reisformule voor schoolreizen naar Londen! Be our guest anywhere in London!!

Schoolreis Londen Hostfamilies

Onze gastgezinnenwijken voor uw schoolreis naar Londen:

Tijdens uw schoolreis naar Londen kunt u met uw leerlingen in gastgezinnen verblijven in de volgende gastgezinnenwijken:

Gastgezinnenwijk Londen - Harrow

Harrow is een borough van Londen met een rijk verleden. Niet minder dan zeven Prime Ministers (ook Sir Winston Churchill was een "Harrovian") volgden op Harrow School hun opleiding. Als u tijdens uw schoolreis naar Londen in deze wijk verblijft, vraag ons dan ook een rondleiding te reserveren op deze vermaarde "private school." 

Vanaf de metrostations Eastcote, Rayners Lane of Harrow-on-the-Hill bent u in ca. een half uur per metro in Central London. Onze gastvrije gastgezinnen vindt u in verschillende wijken die samen de Borough Harrow vormen.

Gastgezinnenwijk Londen - Greenwich Area

Gelegen in het zuidoosten van Londen, grenzend aan Greenwich, "the place that sets Time (Greenwich Mean Time) and Place (Greenwich Meridian)" vindt u onze gastvrije wijken Plumstead, Eltham, Bexleyheath, Thamesmead en Welling. De local representative bericht u ca. twee weken voor vertrek in welke wijk uw groep verblijft. Vanuit deze gunstig gelegen wijken in de Greenwich Area bent u in ca. 30 - 45 minuten per touringcar in Central London. Ook voor uw excursies naar "The Kent Countryside" is de Greenwich Area een uitstekende locatie! Ook voor grotere groepen een ideale, gastvrije wijk voor uw schoolreis naar Londen.

Schoolreis Londen Gastgezinnen ProgrammaLonden - Wimbledon / Morden-Rosehill

"Game, set and match..." Wimbledon dankt haar naam en faam natuurlijk aan het beroemde Grand Slam toernooi. Maar in dit zuidwestelijk deel van Greater London is het ook geriefelijk wonen. De gastgezinnen wonen in Wimbledon of Morden-Rosehill. Per touringcar bent u in ca. een uur in Central London.  Kleinere groepen kunnen per underground naar Morden Station reizen (ca. 30 minuten naar Central London). Ook voor uw schoolreis naar Londen een ideale gastgezinnenwijk met gastvrije hostfamilies!

Gastgezinnenwijk Londen - Sutton/Wallington

Al jarenlang komen onze groepen tijdens hun schoolreis naar Londen in het groene Sutton en Wallington in het zuiden van Greater London. Vanuit Sutton of Wallington rijdt u per touringcar in een uurtje naar Central Londen. Per trein (07.00-11.00 en 14.00 - 23.00 uur) heeft u bijna elk half uur een rechtstreekse verbinding naar London Bridge, Victoria of Blackfriars. Sutton en Wallington zijn ruim opgezette, groene wijken met een gezellig shopping centre. Een tip voor de avonduren: gezellig bowlen "at the Sutton superbowl!" Sutton/Wallington is een uitstekende gastgezinnenwijk voor uw schoolreis naar Londen!

Londen - Twickenham

Gelegen in het zuidwesten van Greater London grenzend aan het grootste park van Londen, Richmond Park. Het fraaie Twickenham is wereldberoemd door Twickenham Stadium, het vermaarde rugbystadion, dat na Wembley het grootste stadion van Engeland is! Verblijft uw tijdens uw schoolreis naar Londen in Twickenham, dan reserveren wij graag een rondleiding in deze beroemde rugbytempel. Per touringcar bent u in ca. een uur in Central London.

Informatie over de invulling van uw dagen kunt u terugvinden op onze Londen pagina!

Schoolreis Londen Gastgezinnen


​Schoolreis Gastgezinnen Londen per touringcar:

De touringcar is voor uw schoolreis Londen het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plekke" extra km's voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox.

Een DVD-speler is ook aanwezig. Wij vragen u zelf DVD's mee te nemen. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Schoolreis met Keurmerk TouringcarbedrijfOnze chauffeurs - velen rijden al jaren voor ons - ziet u overal in Londen. Zij zijn vakbekwaam, zijn vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf!

Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw werkweek inbegrepen.

Crossing naar Londen:

Als u per touringcar naar Londen reist dan kunt u kiezen uit de volgende crossings:

P&O Ferries:
Wat is er mooier als eerste beeld van Engeland, dan de beroemde "White Cliffs of Dover. De overtocht met P&O Ferries biedt dit beeld, dat voor velen al eeuwenlang de eerste kennismaking met Engeland is. Tussen Dover en Calais is er overdag elke 45 minuten een afvaart en vaart u comfortabel in ca. 90 minuten naar de overkant van Het Kanaal. De crossing met P&O Ferries is de ideale "tussenstop" op uw reis naar Londen, waarbij u aan boord natuurlijk ook nog even rustig de tijd kunt nemen voor een lunch of diner in één van de restaurants aan boord.

DFDS Seaways:
Met DFDS Seaways kunt u zowel vanuit Calais als Duinkerken per ferry naar Dover. Tussen Calais en Dover is er midweeks ca. elk anderhalf uur een afvaart en reist u comfortabel is ca. 90 minuten naar Dover. Tussen Duinkerken en Dover is er midweeks elke twee uur en afvaart en reist u comfortabel in ca. 120 minuten naar Dover. De vaartijd vanuit Duinkerken is iets langer, maar Duinkerken is weer dichterbij Nederland gelegen, zodat de totale reistijd vrijwel gelijk is. Een crossing met DFDS Seaways is een prettige onderbreking van uw reis naar Londen. Geniet aan boord van diverse faciliteiten als restaurants en seashops.

Eurotunnel:
De snelste verbinding tussen Engeland en het Continent: van Calais naar Folkestone. Bij de terminal van Eurotunnel in Calais en Folkestone rijdt uw touringcar de trein van Eurotunnel in om vervolgens in slechts 35 minuten het Kanaal "over te steken."  Met Eurotunnel zijn er overdag tot vier vertrekken per uur mogelijk.

Stena Line: 
Met de Stena Hollandica en de Stena Britannica van de Stena Line vaart u comfortabel van Hoek van Holland naar Harwich. Aan boord van deze prachtige schepen begint u aan een comfortabele en ontspannen overtocht naar Engeland. Stena Line biedt u op haar luxe cruiseferries diverse mogelijkheden om een hapje te eten of van een uitgebreide maaltijd te genieten. Er is voor iedereen wel iets te vinden.
De afvaart vanuit Hoek van Holland om 14.15 en 22.00 uur en vanuit Harwich om 09.00 en 23.00 uur. Op de nachtboot vanuit Hoek van Holland en vanuit Harwich overnacht u in comfortabele hutten: de volgende ochtend stapt u uitgerust van boord! Vaartijd ca. 7 - 8 uur.
Ook zeer ideaal voor kleine groepjes die als voetpassagier reizen en aansluitend per trein vanuit Harwich naar London!

Schoolreis Londen Ferry

Schoolreis Londen per trein (Eurostar):

Wij verzorgen tevens uw treinreis naar Londen vanaf elk station in Nederland inclusief de zitplaatsreserveringen internationaal. Zeker voor kleinere groepen  biedt de Eurostar een uitstekende en betaalbare schoolreis naar Londen.

Londen is vanuit Nederland snel en comfortabel te bereiken. Met het "vanaf elk Nederlands Station ticket" reist u vanaf elk Nederlands station naar Brussel Zuid. Vanaf station Brussel Zuid in het centrum van de stad reist u comfortabel (met een stop in Lille) met de Eurostar​ via de Eurotunnel in iets meer dan twee uur naar Londen.

De Eurostar komt in Londen aan op London St Pancras International. De nieuwe terminal in hartje Londen ziet er prachtig hip uit. Dit volledig gerenoveerde Victoriaanse station is een attractie op zich. Vanaf London St Pancras International heeft u uitstekende verbindingen per Underground naar uw accommodatie in Londen.

Schoolreis Londen per vliegtuig:

Vanaf Amsterdam Schiphol en Eindhoven Airport heeft u een rechtstreekse en betaalbare verbinding naar diverse luchthavens van de Britse hoofdstad. Wij informeren u graag over vluchttijden en tarieven en verzorgen desgewenst tevens de transfers vanaf en naar de luchthaven in Nederland en Londen.

Schoolreis Londen Offerte

De gastgezinnen voor uw schoolreis naar Londen:

Tijdens uw schoolreis naar Londen logeren de leerlingen in de meeste gevallen met twee, drie of vier leerlingen per gastgezin (in meerpersoonskamers). De plaatselijke vertegenwoordiger (local representative) woont in de genoemde standplaatsen. Het centrale ontmoetingspunt (central meeting point) is gedurende uw schoolreis naar Londen de ontmoetingsplaats voor uw groep met de plaatselijke vertegenwoordiger en de gastgezinnen. Het centrale ontmoetingspunt heeft een centrale ligging in de gastgezinnenwijk. Sommige leerlingen zullen vanuit het gastgezin de ontmoetingsplaats te voet kunnen bereiken. Mocht de loopafstand meer dan 15 minuten bedragen, dan worden de leerlingen door hun gastouders 's ochtends naar het centrale ontmoetingspunt gebracht en 's avonds ook weer opgehaald. 

Bij grotere groepen kunnen er meerdere meeting points worden gebruikt. Groepen die geen "eigen" touringcar tijdens hun schoolreis naar Londen ter beschikking hebben, verblijven zoveel mogelijk in gastgezinnenwijken met het centraal ontmoetingspunt nabij een metrostation (underground).

Tijdens uw schoolreis naar Londen is de verzorging in de gastgezinnen is op basis van halfpension (ontbijt en diner) of volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Desgewenst kunnen wij voor uw groep in Londen een lunch of diner reserveren (met toeslag) in één van de restaurants waar wij mee samenwerken. Reist u met een nachtrit terug naar Nederland, dan reserveren wij graag een gezellig slotdiner in Londen en een ontbijt onderweg op de terugreis.

Kort voor vertrek ontvangt u van ons de gastgezinnenlijst. Op de gastgezinnenlijst voor uw schoolreis naar Londen worden de adressen en telefoonnummers van de gastgezinnen vermeld en worden veelal tevens bijzonderheden vermeld zoals bijvoorbeeld het al dan niet aanwezig zijn van huisdieren en de mogelijkheid om vegetarische te eten.

Vanzelfsprekend houdt u rekening met de "British Way of Life" van uw gastgezin, het karakter van een schoolreis met verblijf in gastgezinnen is immers anders, dan dat van schoolreizen met een verblijf in een jeugdherberg of hotel!

De Local Representative Gastgezinnen Londen:

De lokale vertegenwoordiger (local representative) in de gastgezinnenwijk in Londen selecteert voor ons de gastgezinnen. Zeker voor deze selectie is het van belang, dat wij iemand ter plaatse hebben.

Bij aankomst op het centrale ontmoetingspunt (central meeting point) in de gastgezinnenwijk is de local representative aanwezig om uw groep te ontvangen. Zij kennen de "ins and outs" van de standplaats en zijn u graag behulpzaam bij vragen en eventuele problemen tijdens uw schoolreis in Londen! Zij zijn echter geen gidsen, die met u op pad gaan en uw groep tijdens uw schoolreis in Londen begeleiden.

Hotels voor docenten:

Tijdens uw schoolreis naar Londen kunnen u en uw collega's naar keuze overnachten in een gastgezin óf in een hotel of B&B in dezelfde gastgezinnenwijk waar uw leerlingen overnachten. Voor het verblijf in een hotel of B&B in een 1- of  een 2-persoonskamer is een toeslag op de basisreissom van toepassing. De verzorging in het hotel of de B&B is op basis van logies en ontbijt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Schoolreis Gastgezinnen Londen Offerte

​Voor een educatieve invulling van het

programma voor uw schoolreis naar Londen!

De Britse hoofdstad leent zich bij uitstek om een educatieve invulling te geven aan uw werkweek in Londen. Voor de invulling van een halve of hele dag van uw werkweek kunt u een keuze maken uit één van de zes thema programma's die wij voor uw schoolreis hebben samengesteld. Met onze thema programma's bieden wij u de bouwstenen om een afwisselend programma samen te stellen voor uw schoolreis Londen.

Natuurlijk reserveren wij graag voor uw schoolreis het programma van uw keuze! 

Bezoek onze ​​Londen pagina voor een uitgebreid overzicht voor de invulling van uw programma.


Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.