Bestemming > Engeland

Londen Dagtocht

vanaf € 50

Dagtocht Londen | touringcar

vanaf € 50,-  


DAGTOCHT LONDEN: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Londen graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw dagtocht naar Londen!Zomaar een idee voor uw dagtocht naar Londen:

Eerste reisdag

Met Europa Speciaal Reizen "even" naar Londen. Dat kan met onze dagtocht Londen! Om circa 01.00 - 02.00 uur vertrekt uw groep vanaf het schooladres en rijdt u via Antwerpen en Gent naar het Franse Calais, vanwaar u in 35 minuten met Eurotunnel "naar de overkant" reist. Om circa 09.00-09.30 uur arriveren jullie in Londen en hebben jullie een hele dag om de prachtige Britse hoofdstad te voet of per openbaar vervoer te verkennen (uw chauffeur slaapt overdag in zijn hotel).

Londen, een fantastische stad waar u elke keer weer iets nieuws kunt ontdekken. Zoals de spectaculaire London Eye en de eeuwenoude Tower of London. Dwaal tijdens jullie schoolreis Londen eens door één van de rijk gevulde musea zoals het Tate Modern of het British Museum en geniet van het uitzicht op de skyline van Londen tijdens een boottocht over de Theems. Slenter over kleurrijke pleinen en door elegante winkelstraten zoals Piccadilly Circus, Leicester Square en Oxford Street. Of boek een stadiumtour bij Chelsea of een cricket workshop. En geniet ‘s avonds van de gezelligheid in één van de talloze pubs!
Zie onze Londen pagina voor afwisselende ideeën voor uw programma!

Aan het begin de avond kunnen wij desgewenst een gezellig diner voor uw groep reserveren. Na een enerverende dag in Londen vertrekt u om circa. 20.00-21.00 uur vanuit Londen naar Folkestone, vanwaar u met Eurotunnel naar Calais reist.

Tweede reisdag

Na een lange, maar mooie dag in Londen, arriveert u aan het begin van de ochtend op uw schooladres. 

Schoolreis Londen Offerte

Schoolreis Londen per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Londen het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plaatse" de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers. 

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Londen en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf.

Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw schoolreis Londen inbegrepen.


Crossing Schoolreis Londen

Eurotunnel
De snelste verbinding naar Engeland voor uw schoolreizen Londen: met Eurotunnel van Calais naar Folkestone. Bij de terminal van Eurotunnel in Calais en Folkestone rijdt uw touringcar de trein van Eurotunnel in om vervolgens in slechts 35 minuten het Kanaal "over te steken."  Met Eurotunnel zijn er overdag tot vier vertrekken per uur mogelijk.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.