Bestemming > Engeland

Londen Dagtocht

vanaf € 50

​Dagtocht Londen

vanaf € 50,-  


KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Londen graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw dagtocht naar Londen!


zomaar een idee voor uw dagtocht Londen....

1e reisdag:

Met Europa Speciaal Reizen "even" naar Londen! Dat kan nu met onze dagtocht Londen! Om ca. 01.00 - 02.00 uur vertrekt u vanaf uw schooladres en rijdt u via Antwerpen en Gent naar het Franse Calais, vanwaar u in 35 minuten met Eurotunnel "naar de overkant" reist. Om ca. 09.00-09.30 uur is de aankomst in Londen en heeft u een hele dag om de prachtige Britse hoofdstad te voet of per openbaar vervoer te verkennen (uw chauffeur slaapt overdag in zijn hotel).

Schoolreis Londen DagtochtLondon, the world's most exciting city in the new Millennium!" Een fantastische stad, waar je elke keer weer iets nieuws kunt ontdekken. Zoals de spectaculaire London Eye of het veel bezochte Tate Modern. Dwaal eens door één van de vele rijk gevulde musea en verbaas je over de vele eeuwenoude monumenten en de imponerende architectuur. Slenter over kleurrijke markten en door elegante winkelstraten. En dan nog even naar één van die gezellige pubs! Londen is een unieke metropool die al decennia lang de reistopper onder de schoolreizen is! 

Zie onze Londen pagina voor afwisselende ideeën voor uw programma!

Aan het begin de avond kunnen wij desgewenst een gezellig diner voor uw groep reserveren. Na een enerverende dag in Londen vertrekt u om ca. 20.00-21.00 uur vanuit Londen naar Folkestone, vanwaar met Eurotunnel naar Calais reist.

2e reisdag:

Na een lange, maar mooie dag in Londen, arriveert u aan het begin van de ochtend op uw schooladres. 

Schoolreis Londen Offerte

Schoolreis Londen per touringcar:

De touringcar is voor uw schoolreis Londen het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plekke" extra km's voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox.

Een DVD-speler is ook aanwezig. Wij vragen u zelf DVD's mee te nemen. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Schoolreis met Keurmerk Touringcarbedrijf

Onze chauffeurs - velen rijden al jaren voor ons - ziet u overal in Londen. Zij zijn vakbekwaam, zijn vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf!

Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw werkweek inbegrepen.

Crossing naar Londen:

Eurotunnel: voor uw schoolreis dagtocht Londen de meest ideale crossing tussen het Continent en Engeland: van Calais naar Folkestone. Bij de terminal van Eurotunnel in Calais en Folkestone rijdt uw touringcar de trein van Eurotunnel in om vervolgens in slechts 35 minuten het Kanaal "over te steken." 


Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.