Bestemming > Denemarken

Hamburg & Kopenhagen

Prijs op aanvraag

KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Hamburg & Kopenhagen graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Hamburg & Kopenhagen!

Zomaar een idee voor uw reis naar Hamburg & Kopenhagen...

1e reisdag:

Omstreeks 07.00 uur vertrekt u vanuit Nederland naar Hamburg. In de loop van de middag arriveert u in de belangrijkste Duitse havenstad en kunt u op ontdekkingstocht.

2e reisdag:

Een volle dag in Hamburg en omgeving. Voor tips en mogelijkheden verwijzen wij u door naar onze Hamburg pagina.

3e reisdag:

Na het vroege ontbijt vertrekt u vanuit Hamburg naar Puttgarden, vanwaar u per ferry naar Rødby vaart. Aansluitend doorreis naar Kopenhagen, waar u aan het begin van de middag arriveert.

Natuurlijk gaat u meteen op verkenning in deze culturele stad met musea en architectuur op elke straathoek en bijzondere bezienswaardigheden zoals de vermaarde Kleine Zeemeermin. Pak de fiets of de boot om de stad op een bijzondere wijze te verkennen! Bezoek het majestueuze Slot Amalienborg, laat je verrassen in het controversiële Christiana of ontdek bij Carlsberg hoe deze Deense godendrank wordt gebrouwen.

En aansluitend lekker relaxen in en rondom Strøget of het altijd gezellige Nyhavn.

4e reisdag:

Vanuit Kopenhagen is het slechts een uurtje rijden naar het imposante Slot Kronborg, beroemd als de setting van Shakespeare's Hamlet. Op de terugreis kunt u het hoog aangeschreven Louisiana Musueum of Modern Art bezoeken.

Bezoek als alternatief het befaamde Viking Museum in de oude koningsstad Roskilde en vaar aansluitend met een Vikingstad de fjord op.

En als u terug bent in Kopenhagen bezoekt u natuurlijk nog even Tivoli, waar elk bezoek weer als een sprookje is.

5e reisdag:

Na het ontbijt vertrek vanuit Kopenhagen naar Rødby voor de overtocht naar Puttgarden. Aansluitend doorreis naar Nederland

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.