vanaf € 99

​3-daagse touringcarreis Hamburg

vanaf € 99,-


KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Hamburg graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Hamburg!

zomaar een idee voor uw reis naar Hamburg ...

1e reisdag:

Omstreeks 07.00 uur vertrekt u vanuit Nederland en rijdt u met onze touringcar via de route Oldenzaal, Bad Bentheim, Osnabrück en Bremen naar Hamburg. In de loop van de middag arriveert u in de belangrijkste Duitse havenstad. Onder leiding van een gids kunt u de op één na grootste stad van Duitsland ontdekken: een afwisselende rondrit langs o.a. Binnen- en Außenalster, Mönckebergstraße, Jungfernstieg, het stadhuis, de beroemde Reeperbahn, Fischmarkt, de barokke St. Machaelis en natuurlijk de haven en Speicherstadt, 's werelds grootste historische pakhuizenwijk. Als alternatief kunt u ook Hamburg actief verkennen tijdens de "Hamburg Stadtralley."

Na afloop kunt u vanuit het "Panorama-Kanzel" van de Fernsehturm de stad van bovenaf nogmaals bekijken.

's Avonds kunt u een bezoek brengen aan één van de internationale musicalproducties als Tarzan of de Lion King, welke hier elke avond volle zalen trekken. U kunt ook kiezen voor een bezoek aan één van de variététheaters van Hamburg. En... wellicht na afloop van uw theaterbezoek een "Kneipenbummel"?

2e reisdag:

's Ochtends eerst nog Hamburg verder verkennen tijdens de boottocht door de Duitse wereldhaven aan de Elbe. U vaart langs o.a. de enorme containerschepen en overslaghavens. Bezoek aansluitend de voormalige emigrantenstad van de rederij HAPAG in de Hamburgse wijk Veddel: hier is het nieuwe interactieve emigratiemuseum BallinStadt geopend, waar u de boeiende geschiedenis van de vijf miljoen emigranten naar Amerika op historische bodem kunt nabeleven. Of daal af in de oude, duistere catacomben van de historische Hamburgse pakhuiswijk Speicherstadt met een bezoek aan de "Hamburg Dungeon" een plek die zeker niets is voor bezoekers met zwakke zenuwen...

's Middags kunt u een excursie maken naar de even ten zuiden van Hamburg gelegen "Gedenkstätte Neuengamme." Tijdens de twee uur durende rondleiding worden de herinneringen aan de verschrikkingen in dit concentratiekamp getoond op indrukwekkende wijze getoond.

3e reisdag:

Vanuit Hamburg is het slechts anderhalf uur rijden naar Bremen. Maak kennis met deze veelzijdige Hanzestad tijdens de wandeling "Bremen für Besserwisser:" een verrassende interactieve ontdekkingstocht door Bremen. Bezoek aansluitend het Universum® Bremen waar u de wonderen van de wetenschap van heel nabij beleeft.

Ook de lucht- en ruimtevaart zijn goed vertegenwoordigd in Bremen. Ontdek de ruimte bij EADS Astrium, waar je o.a. kunt ervaren hoe het is om in het heelal te douchen, eten of slapen.

In de loop van de middag terugreis naar Nederland, aankomst aan het begin van de avond.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.