Bestemming > Frankrijk

Disneyland® Parijs

vanaf € 67

Schoolreis Disneyland® Parijs | dagtocht

vanaf € 67,00

SCHOOLREIS DISNEYLAND® PARIJS: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Disneyland® Paris graag geheel vrijblijvend een offerte schoolreis Disneyland® Parijs op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreis Disneyland® Parijs!

Inbegrepen: Keurmerk touringcarvervoer, alle chauffeurskosten, entreeticket Disneyland® Park of Walt Disney Studios® Park (scholieren t/m 17 jaar), Per 10 betalende deelnemers € 15,- korting voor een begeleidend docent.

Beleef de Magie van dichtbij in Disneyland® Paris en bezoek het Disneyland® Park of het Walt Disney Studios® Park! Als je Main Street, USA® in het Disneyland Park binnenwandelt, begin je te dromen met je ogen wijd open. Hier vind je 5 themalanden vol klassieke Disney verhalen. Maar ook voor de extreme sensaties zit je goed in het Disneyland Park. Wat dacht je van Space Mountain: Mission 2 een razendsnelle rit naar de grenzen van het universum en verder....of probeer Big Thunder Mountain, een spannende rit in een op hol geslagen mijnwagentje!

​Het Walt Disney Studios Park is dé plaats om alles te weten te komen over de sensationele geheimen van achter de schermen en ook hier zijn extreme sensaties te vinden! The Twilight Zone Tower of Terror™ **, het hotel waar de dienstlift sneller valt dan de zwaartekracht of Ratatouille: The Adventure, gekrompen tot het formaat van een rat, word je ondergedompeld in een unieke, kleurrijke, geurrijke en smaakvolle Disney belevenis... Rémy en zijn vrienden hebben heel wat pannetjes pret op het vuur staan. Maar dan loopt het volledig in de soep en worden jij én zij ontdekt in de reusachtige keuken. Chef-kok Skinner opent de jacht op jullie! Met Ratatouille: The Adventure duik en draai en baan je je een weg door een spannend avontuur waarvan je beslist zin krijgt in nog een portie!

Schoolreis Disneyland® Paris Offerte


Schoolreis Disneyland® Parijs per touringcar:

De touringcar is voor uw schoolreis Disneyland® Parijs het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt immers "dicht bij huis." 

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox.Schoolreis Keurmerk Touringcar

Een DVD-speler is ook aanwezig. Wij vragen u zelf DVD's mee te nemen. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Onze chauffeurs - velen rijden al jaren voor ons - ziet u overal. Zij zijn vakbekwaam, zijn vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Disneyland® Parijs en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf!

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.