Bestemming > Engeland

City Cruise York

vanaf € 56

​​3-daagse City Cruise York

vanaf € 56,-  


KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar York graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar York!

zomaar een idee voor uw City Cruise York....

1e reisdag:

Met Europa Speciaal Reizen & P&O Ferries “even” naar York!? Dat kan nu met onze City Cruise York!

Om 18.00 uur kunt u inchecken bij de terminal van P&O Ferries in Europoort, waarna u aansluitend aan boord gaat van de Superferry van P&O Ferries. Om 21.00 uur vertrekt u vanuit Europoort voor een comfortabele overtocht naar Hull.

Aan boord kunt u volop genieten van de vele faciliteiten. Eerst even een drankje in de Wine Bar of de Irish Bar om vervolgens gezellig te dineren in één van de restaurants. Aansluitend kunt u genieten van een wervelende show en live muziek in de Sunset Show Lounge. Aan boord dus eerst volop genieten van de vele faciliteiten en aansluitend lekker slapen in uw comfortabele hut!

2e reisdag:

Indien gewenst kunt u aan boord genieten van het uitgebreide ontbijt. De ontscheping op Engelse bodem in Hull is om 08.00 uur. Aansluitend is er een touringcartransfer naar York, dat slechts op een uurtje rijden van de haven in Hull ligt.

Schoolreis City Cruise York Programma

Tijdens uw City Cruise York kunt u een dagje ronddwalen over de eeuwenoude stadsmuren en door de bochtige straatjes met gezellige winkeltjes. Of een bezoek brengen aan de trotse Minster en het boeiende Yorvik Viking Centre. Of maak een stadswandeling met gids door het middeleeuwse verleden van York? En dan nog even griezelen bij de York Dungeon. Zie onze York pagina voor nog meer afwisselende ideeën voor uw dag in York!

Kortom, een onvergetelijk dagje Engeland omlijst met twee bruisende avonden aan boord van de luxe cruiseferries!!

Na een afwisselende dag in York vertrekt u om ca. 16.00 uur naar Hull, waar de ferry om 20.30 uur afvaart.

3e reisdag:

Indien gewenst eerst nog even genieten van het uitgebreide ontbijt, waarna u om 08.15 uur uitgerust van boord stapt in Europoort.

De Superferries van P&O Ferries!

Welkom aan boord! Met de twee grootste cruiseferries ter wereld biedt P&O Ferries een nieuwe standaard van comfort, accommodatie en service. Uw 3-daagse City Cruise York begint al feestelijk aan boord van de 12 dekken hoge cruiseferries met mooie lounges, shops, verschillende restaurants, een casino, de nieuwste films in de bioscoop en live entertainment. 

In "The Kitchen,", het all-you-can-eat-buffetrestaurant kun je genieten van gerechten uit de internationale keuken. De kelner neemt je bestelling bij je tafel op en vertelt je alles over de specialiteiten van de kok en de soep van de dag. Vervolgens kun je zelf een keuze maken uit alle heerlijke gerechten. Er is van alles: van soep, biefstuk en salade tot een wisselend menu van gerechten uit de internationale keuken. Samen met de geweldige selectie aan desserts heeft The Kitchen voor elke leeftijd en elke smaak wel een passend gerecht.

Na het diner kun je je uitstekend vermaken op de cruiseferry. Er is vermaak voor iedereen! In de Show Lounge, die zich over twee dekken uitstrekt, treden de hele avond live bands, zangers of zangeressen en cabaretiers op. Hou je van dansen dan kun je de hele avond doorfeesten in de disco, maar je kunt ook gewoon ontspannen en genieten van de show. Voor een relaxtere sfeer, kun je heerlijk achteroverleunen en luisteren naar de muziek van onze pianist, of je kun de laatste films bekijken in de bioscoop.

Aan boord overnacht u in comfortabele hutten met douche en toilet (handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen). De standaard hutten beschikken over vier bedden (twee stapelbedden). Desgewenst kunt u ook kiezen voor een 1- of 2-persoonshut (toeslag). Lekker slapen op zee en de volgende ochtend uitgeslapen wakker worden aan "de overkant."

Schoolreis City Cruise York Offerte

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.