Bestemming > Engeland

City Cruise Newcastle

vanaf € 50

​​​3-daagse City Cruise Newcastle

vanaf € 50,-  


KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Newcastle graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar York!

zomaar een idee voor uw City Cruise Newcastle....

1e reisdag:

Met Europa Speciaal Reizen en DFDS Seaways "even" naar Engeland. Dat kan nu met onze City-Cruise Newcastle! Het gezellige Newcastle is gelegen in het noord-oosten van Engeland aan de rivier de Tyne. 

Om 15.00 uur kunt u inchecken bij de terminal van DFDS Seaways in IJmuiden en stapt u aansluiten aan boord van de luxueuze cruiseferry die  om 17.30 uur vertrekt voor een ontspannen overtocht naar Newcastle. Geniet aan boord van de vele faciliteiten en na een heerlijke cruise-avond lekker slapen in uw comfortabele hut. ​

2e reisdag:

Desgewenst kunt u aan boord eerst genieten van een uitgebreid ontbijt. Na ontscheping in de haven van Newcastle om 09.00 uur vertrekt u per touringcar naar het centrum van Newcastle (Central Station).

Vroeger was Newcastle een belangrijke havenstad. Tegenwoordig is Newcastle omgedoopt tot een bruisende en veelzijdige stad waar iedere generatie zijn slag kan slaan. Geniet in Newcastle van de historische monumenten, middeleeuwse stadsmuren en Gotische kathederaal die herinneren aan de rijke geschiedenis als vooraanstaande havenstad. Bezoek zeker de kasteelgronden: de "Castle Keep" is één van de best bewaarde Normandische bastions in Engeland. Vanaf het bastion krijgt u een prachtig uitzicht over Newcastle en de Tyne met haar zeven bruggen!

Naast het historische Newcastle met haar prachtige Victoriaanse architectuur is er het moderne Newcastle, dat op unieke wijze in het stadsbeeld is ingepast. Maak een wandeling langs de Tyne maakt en geniet van de moderne schatten die zich aan de Quayside openbaren. Zeker de nieuwe Gateshead Millennium Bridge is een echt parel van de moderne architectuur! Wellicht nog een bezoek aan het Baltic Centre of Contemporary Art: een vooraanstaand museum voor moderne kunst met geprezen wisselende exposities! Of gewoon lekker shoppen: Newcastle is een mekka voor de shoppers met alle bekende winkelketens, maar ook met allerlei unieke winkeltjes in de vele zijstraatjes!
Newcastle is met recht "The Angel of the North." Een unieke stad die al decennia lang een reistopper onder de schoolreizen is!

Na een afwisselende dag in Newcaste vertrekt u om ca. 15.00 – 15.30 uur vanuit het centrum van Newcastle naar de haven, waar de ferry om 17.00 uur afvaart. Geniet aan boord weer van de afwisselende faciliteiten en na een heerlijke cruise-avond weer lekker slapen in uw comfortabele hut. ​

3e reisdag:

In gewenst kunt op zee eerst nog genieten van het uitgebreide ontbijt, voordat u om 09.00 uur uitgerust van boord stapt in de haven van IJmuiden.

Schoolreis Newcastle

Superferries DFDS Seaways!

Welkom aan boord! Met de twee Super Ferries biedt DFDS Seaways een ontspannen over naar Newcastle. De cruiseferry vertrekt in de namiddag, het perfecte moment om aan te schuiven in een van de restaurants.

Aan boord van de luxe cruiseferries kun je bij dineren in een van de drie restaurants aan boord. Gaat je voorkeur uit naar een uitgebreid dinerbuffet, een heerlijke steak van de​ grill, à la carte menu of een overheerlijke pizza? ​

Na het diner nog even shoppen en dan naar de bioscoop: aan boord draaien de nieuwste films! Of geniet van live muziek in de Columbus Club!

Na een heerlijke cruise-avond lekker slapen in uw comfortabele hut voorzien van een eigen douche en toilet, beddengoed en handdoeken en geschikt voor twee tot vier personen (stapelbedden). U kunt kiezen voor binnenhutten of voor zeezicht hutten (met toeslag). Na een goede nachtrust kunt de volgende dag uitgerust "voet aan wal" zetten!

Schoolreis City Cruise Newcastle Offerte


Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.