Bestemming > Engeland

Londen City Cruise

vanaf € 82

3-daagse schoolreis Londen City Cruise

vanaf € 82,-  


Met Europa Speciaal Reizen & Stena Line "even" naar Londen! Dat kan nu met onze City Cruise Londen! Een bezoek aan de Tower of London, dwalen door één van de vele beroemde musea zoals het Tate Modern, een boottocht op de Theems of gewoon gezellig shoppen in Oxford Street en daarna lekker de pub in. Kortom, een onvergetelijk dagje Londen!LONDEN CITY CRUISE: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Londen graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw City Cruise naar Londen!


Zomaar een idee voor uw City Cruise Londen:

Eerste reisdag

Om circa 20.00 uur stapt uw groep aan boord van de luxe cruiseferry. De nachtafvaart op de heenreis vanuit Hoek van Holland is om 22.00 uur. Aan boord kan uw groep genieten van alle faciliteiten die Stena Line biedt: wellicht eerst genieten van een diner, daarna even shoppen en dan naar de film! U overnacht aan boord in comfortabele hutten met douche en toilet.

Tweede reisdag

Na een goede nachtrust op zee, kunt u desgewenst eerst nog even ontbijten. Na ontscheping om 06.30 uur reist uw groep per trein of per touringcar (vanaf 40 deelnemers) naar Londen, waar jullie al om circa 09.00-09.30 uur arriveren.

"The world's most exciting city in the new Millennium!" Londen is een fantastische stad, waar u elke keer weer iets nieuws kunt ontdekken. De spectaculaire London Eye, vele eeuwenoude monumenten en de imponerende architectuur. Slenter over kleurrijke markten en door elegante winkelstraten. Na een enerverende dag in Londen vertrekt uw groep om 18.30 uur naar Harwich, waar de ferry om 23.00 uur afvaart. Aan boord kunnen jullie weer genieten van alle faciliteiten!

Zie onze Londen pagina voor afwisselende ideeën voor uw programma!

Derde reisdag

Indien gewenst geniet u nog eerst even van het uitgebreide ontbijt, alvorens u om 07.45 uur van boord stapt in Hoek van Holland en u zich weer op Nederlandse bodem bevindt.

Schoolreis City Cruise Londen Offerte

Schoolreis Londen per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Londen het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plaatse" de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers. 

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Londen en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf.

Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw schoolreis Londen inbegrepen.

Crossing Schoolreis Londen

Stena Line
Met de Stena Hollandica en de Stena Britannica van de Stena Line vaart u comfortabel van Hoek van Holland naar Harwich. Aan boord van deze prachtige schepen begint u aan een comfortabele en ontspannen overtocht naar Engeland. Stena Line biedt u op haar luxe cruiseferries diverse mogelijkheden om een hapje te eten of van een uitgebreide maaltijd te genieten. Er is voor iedereen wel iets te vinden.

Op de ferries zijn ruim voldoende faciliteiten aanwezig, waardoor uw groep zich tijdens de overtocht geen moment hoeft te vervelen. Een greep uit de vele faciliteiten: In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Naar hartenlust winkelen bij Stena Shopping. En direct naast de Taste Wine Bar bevindt zich het Casino, het kan allemaal! 

De afvaarten vanuit Hoek van Holland zijn om 14.15 en 22.00 uur en vanuit Harwich om 09.00 en 23.00 uur. Op de nachtboot vanuit Hoek van Holland en vanuit Harwich overnacht u in comfortabele hutten met badkamer (1- of 2-persoonshut mogelijk tegen een toeslag). De volgende ochtend stapt u uitgerust van boord! Vaartijd circa 7 - 8 uur. 

Uw touringcar rijdt de boot op maar deze crossing is ook zeer ideaal voor kleine groepjes die als voetpassagier reizen. Aansluitend reist u per trein vanuit Harwich naar London! 

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.