Bestemming > Engeland

Londen City Cruise

vanaf € 82

​3-daagse schoolreis Londen City Cruise

vanaf € 82,-  


KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Londen graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Londen!

zomaar een idee voor uw City Cruise Londen....

1e reisdag:

Met Europa Speciaal Reizen & Stena Line "even" naar Londen! Dat kan nu met onze City Cruise Londen! Een bezoek aan de eeuwenoude Tower of London, dwalen door één van de vele beroemde musea, een boottocht op de Theems of gewoon gezellig shoppen en daarna lekker de pub in? Kortom, een onvergetelijk dagje Londen! 

Om ca. 20.00 uur stapt u aan boord van de luxe cruiseferry. De nachtafvaart op de heenreis vanuit Hoek van Holland is om 22.00 uur. Aan boord kunt u genieten van alle faciliteiten die Stena Line u biedt: wellicht eerst genieten van een diner en daarna even shoppen en dan naar de film! U overnacht aan boord in comfortabele hutten met douche en toilet

2e reisdag:

Na een goede nachtrust op zee, kunt u desgewenst eerst nog even ontbijten. Na ontscheping om 06.30 uur reist u per trein of per touringcar (vanaf 40 deelnemers) naar Londen, waar u al om ca. 09.00-09.30 uur arriveert.

Schoolreis City Cruise Londen Programma

"London, the world's most exciting city in the new Millennium!" Een fantastische stad, waar je elke keer weer iets nieuws kunt ontdekken. Zoals de spectaculaire London Eye of het veel bezochte Tate Modern. Dwaal eens door één van de vele rijk gevulde musea en verbaas je over de vele eeuwenoude monumenten en de imponerende architectuur. Slenter over kleurrijke markten en door elegante winkelstraten. En dan nog even naar één van die gezellige pubs! Londen is een unieke metropool die al decennia lang de reistopper onder de schoolreizen is! 

Zie onze Londen pagina voor afwisselende ideeën voor uw programma!

Na een enerverende dag in Londen vertrekt u om 18.30 uur naar Harwich, waar de ferry om 23.00 uur afvaart. Aan boord kunt u weer genieten van alle faciliteiten!

3e reisdag:

Wellicht eerst nog even genieten van het uitgebreide ontbijt. Om 07.45 uur stapt u uitgerust van boord in Hoek van Holland.

Superferries Stena Line!

Met de Stena Hollandica en de Stena Britannica van de Stena Line vaart u comfortabel van Hoek van Holland naar Harwich. Aan boord van deze prachtige schepen begint u aan een comfortabele en ontspannen overtocht naar Engeland. Stena Line biedt u op haar ferries diverse mogelijkheden om een hapje te eten of van een uitgebreide maaltijd te genieten. Er is voor iedereen wel iets te vinden. 

Op de nieuwe Superferries zijn ruim voldoende faciliteiten aanwezig, waardoor u zich tijdens uw overtocht geen moment hoeft te vervelen. Hieronder een greep uit de vele faciliteiten. In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Het Stena Shopping is uitgerust met een uitgebreid assortiment. En direct naast de Taste Wine Bar bevindt zich het Casino. Naar hartenlust winkelen bij Stena Shopping of naar de film in de Stena Cinema: ook dat kan allemaal! 

En na een gezellige avond overnacht u in de comfortabele 4-persoonshutten met badkamer (1- of 2-persoonshut mogelijk met toeslag) om de volgende dag uitgerust "voet aan wal" te zetten!

Schoolreis City Cruise Londen Offerte

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.