Bestemming > Engeland

City Cruise Cambridge

vanaf € 82

​3-daagse City Cruise Cambridge

vanaf € 82,-  

KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Cambridge graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Cambridge!

zomaar een idee voor uw City Cruise Cambridge....

1e reisdag:

Met Europa Speciaal Reizen & Stena Line "even" naar Cambridge! Dat kan nu met onze City Cruise Cambridge! 

Om ca. 20.00 uur stapt u aan boord van de luxe cruiseferry. De nachtafvaart op de heenreis vanuit Hoek van Holland is om 22.00 uur. Aan boord kunt u genieten van alle faciliteiten die Stena Line u biedt: wellicht eerst genieten van een diner en daarna even shoppen en dan naar de film! U overnacht aan boord in comfortabele hutten met douche en toilet

2e reisdag:

Na een goede nachtrust op zee, kunt u desgewenst eerst nog even ontbijten. Na ontscheping om ca. 07.00 uur reist u per trein of per touringcar  naar Cambridge, waar u al om ca. 09.00 uur arriveert.

Schoolreis City Cruise Cambridge Programma

Maak na aankomst eerst een wandeling (desgewenst met een gids) langs de eeuwenoude monumenten en colleges van deze beroemde universiteitsstad en bezoek aansluitend Kings College Chapel met de indrukwekkende 15e eeuwse kapel van het gelijknamige college. Bezoek ook Petershouse, gebouwd in ongeveer 1284 en het oudste college dat nog steeds in gebruik is. En dan naar de Bridge of Sighs, een overdekte brug over de rivier de Cam, één van Engeland's meest gefotografeerde monumenten!

Cambridge op een andere manier verkennen? Kies dan voor een verrassende boottocht op de Cam óf nog leuker, ga zelf net als de studenten van Cambridge punteren op de Cam!  Of bezoek het gratis toegankelijke Fitzwilliam Museum met o.a. een prachtige collectie eeuwenoude manuscripten en schilderijen van o.a. Titiaan en Rembrandt. Of ga naar het Cambridge Museum of Technology gevestigd in een indrukwekkend pompstation uit de 19e eeuw. En tentslotte natuurlijk nog even vrije tijd om gezellig te shoppen: alle grote winkelketens zijn er te vinden, maar ook de kleine trendy boetiekjes en andere unieke winkeltjes in de kronkelige straatjes zijn zeer de moeite waard.

Na een lange dag in Cambridge vertrekt u om 18.30 uur naar Harwich, waar de ferry om 23.00 uur afvaart. Aan boord kunt u weer genieten van alle faciliteiten!

3e reisdag:

Wellicht eerst nog even genieten van het uitgebreide ontbijt. Om 07.45 uur stapt u uitgerust van boord in Hoek van Holland.

Superferries Stena Line!

Met de Stena Hollandica en de Stena Britannica van de Stena Line vaart u comfortabel van Hoek van Holland naar Harwich. Aan boord van deze prachtige schepen begint u aan een comfortabele en ontspannen overtocht naar Engeland. Stena Line biedt u op haar ferries diverse mogelijkheden om een hapje te eten of van een uitgebreide maaltijd te genieten. Er is voor iedereen wel iets te vinden. 

Op de nieuwe Superferries zijn ruim voldoende faciliteiten aanwezig, waardoor u zich tijdens uw overtocht geen moment hoeft te vervelen. Hieronder een greep uit de vele faciliteiten. In de bioscoop worden tijdens de overtocht de nieuwste films vertoond. Het Stena Shopping is uitgerust met een uitgebreid assortiment. En direct naast de Taste Wine Bar bevindt zich het Casino. Naar hartenlust winkelen bij Stena Shopping of naar de film in de Stena Cinema: ook dat kan allemaal! 

En na een gezellige avond overnacht u in de comfortabele 4-persoonshutten met badkamer (1- of 2-persoonshut mogelijk met toeslag) om de volgende dag uitgerust "voet aan wal" te zetten!

Schoolreis City Cruise Cambridge Offerte

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.