Bestemming > Frankrijk

Parijs Dagtocht

vanaf € 38

Schoolreis Parijs Dagtocht | touringcar

vanaf € 38,-


SCHOOLREIS PARIJS DAGTOCHT: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Parijs graag geheel vrijblijvend een offerte schoolreis Parijs dagtocht op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw dagtocht naar Parijs!

zomaar een idee voor uw Schoolreis Parijs dagtocht....

1e reisdag:

Met Europa Speciaal Reizen "even" naar Parijs! Dat kan nu met onze dagtocht Parijs! Om ca. 02.00 - 03.00 uur vertrekt u vanaf uw schooladres en rijdt u via Antwerpen, Gent en Lille naar de Frans hoofdstad. Om ca. 09.00 uur is de aankomst in Parijs en heeft u een hele dag om de prachtige Franse Lichtstad te voet of per openbaar vervoer te verkennen (uw chauffeur slaapt overdag in zijn hotel).

Schoolreis Parijs Dagtocht

Wellicht gaat u Parijs deze dag op de fiets verkennen? Wij reserveren graag voor uw groep de fietsen en desgewenst met gidsen. Of gaat u eerst Parijs vanuit de hoogte bekijken vanaf de Tour Montparnasse of de Eiffeltoren? Ook vanaf het water kun je Parijs ontdekken: zie tijdens de rondvaart op de Seine de vele monumenten aan je voorbij trekken.

Een bezoek aan één van de vele rijk gevulde musea, zoals het Louvre of Musée d'Orsay: wij reserveren graag de voor schoolgroepen gratis entree. Dan nog even de trappen opklimmen naar Sacré-Cœur en het altijd gezellig drukke Place du Tertre. Of gewoon lekker shoppen in één van die geweldige warenhuizen of trendy winkeltjes!

Voor meer informatie voor uw programma in Parijs zie ook onze pagina schoolreis Parijs!

Aan het begin van de avond kunnen wij desgewenst een gezellig diner voor uw groep reserveren, waarna u om ca. 20.00 uur naar Nederland vertrekt.

2e reisdag:

Na een lange, maar mooie dag in Parijs, arriveert u om ca. 02.00-03.00 uur op uw schooladres. 

Schoolreis Parijs Dagtocht Offerte


​Schoolreis Parijs Dagtocht per touringcar:

De touringcar is voor uw dagtocht Parijs het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plekke" extra km's voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox.

Een DVD-speler is ook aanwezig. Wij vragen u zelf DVD's mee te nemen. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Schoolreis met Keurmerk TouringcarbedrijfOnze chauffeurs - velen rijden al jaren voor ons - ziet u overal in Parijs. Zij zijn vakbekwaam, zijn vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Parijs en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf!

Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw werkweek inbegrepen.

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.