Prijs op aanvraag

SCHOOLREIS BRISTOL: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor een schoolreis naar Bristol graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij helpen u graag om een afwisselend en educatief programma samen te stellen. Wij geven u hieronder alvast een idee voor een schoolreis naar Bristol!

Zomaar een idee voor uw schoolreis naar Bristol:

Eerste reisdag

’s Ochtends vertrekken jullie vanaf het schooladres naar Calais, waar jullie aan het begin van de middag met de pendeltrein van Eurotunnel of de ferry van P&O Ferries of DFDS Seaways naar Dover (ferry) of Folkestone (Eurotunnel) reizen.
Aansluitend maken jullie een korte stop bij bijvoorbeeld Dover Castle of jullie reizen direct door naar Bristol. Aan het einde van de middag arriveren jullie bij het ho(s)tel.

Een dag in Bristol

Vandaag hebben jullie de hele dag ter beschikking om Bristol te ontdekken! Met een sightseeing tour toont onze gids de groep de hoogtepunten van deze internationale havenstad zoals de St. Mary Redcliffe Church, het M Shed vlaggenschip museum en Bristol Harbour.  In de middag staat een educatief bezoek aan het Brunel's SS Great Britain op het programma en daarna is het tijd voor wat ontspanning tijdens een cricket workshop of wellicht een spectaculaire Street Art Experience. Na een gezamenlijk diner in één van de pubs, kunt u ’s avonds van het uitzicht genieten bij de Clifton Suspension Bridge.

Laatste reisdag

Reizen jullie per dagrit terug naar Nederland, dan vertrekken jullie na het ontbijt vanuit Bristol naar Folkestone of Dover, vanwaar jullie met de pendeltrein of de ferry naar Calais reizen. Aansluitend reizen jullie door naar Nederland. In de omgeving van de Nederlandse grens kunnen wij voor de groep een gezellig afscheidsdiner reserveren. Aankomst bij het schooladres in de loop van de avond.

Reizen jullie per nachtrit via Folkestone of Dover terug naar Nederland, dan vertrekken jullie in de loop van de avond vanuit Bristol. Jullie hebben dan nog een hele dag voor jullie programma in Bristol! In de omgeving van de Nederlandse grens kunnen wij voor jullie een afscheidsontbijt reserveren, waarna jullie aansluitend doorreizen naar het schooladres. Aankomst op het schooladres in de loop van de ochtend.

Schoolreis Bristol per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Bristol het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plaatse" de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers. 

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Engeland en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf.

Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw schoolreis Bristol inbegrepen.


Crossing Schoolreis Bristol

Als u per touringcar naar Bristol reist dan kunt u kiezen uit de volgende crossings:

P&O Ferries
Wat is er mooier als eerste beeld van Engeland tijdens uw schoolreis Bristol, dan de beroemde "White Cliffs of Dover''. De overtocht met P&O Ferries biedt dit beeld, dat voor velen al eeuwenlang de eerste kennismaking met Engeland is. Tussen Dover en Calais is er overdag elke 45 minuten een afvaart en vaart u comfortabel in circa 90 minuten naar de overkant van Het Kanaal. De crossing met P&O Ferries is de ideale "tussenstop" op uw reis naar Bristol, waarbij u aan boord natuurlijk ook nog even rustig de tijd kunt nemen voor een lunch of diner in één van de restaurants aan boord.

DFDS Seaways
Met DFDS Seaways kunt u zowel vanuit Calais als Duinkerken per ferry naar Dover. Tussen Calais en Dover is er midweeks circa elk anderhalf uur een afvaart en reist u comfortabel in circa 90 minuten naar Dover. Tussen Duinkerken en Dover is er midweeks elke twee uur een afvaart en reist u comfortabel in circa 120 minuten naar Dover. De vaartijd vanuit Duinkerken is iets langer, maar Duinkerken is weer dichterbij Nederland gelegen, zodat de totale reistijd vrijwel gelijk is. Een crossing met DFDS Seaways is een prettige onderbreking van uw reis naar Bristol. Geniet aan boord van diverse faciliteiten als restaurants en seashops.

Eurotunnel
De snelste verbinding naar Engeland: met Eurotunnel van Calais naar Folkestone. Bij de terminal van Eurotunnel in Calais en Folkestone rijdt uw touringcar de trein van Eurotunnel in om vervolgens in slechts 35 minuten het Kanaal "over te steken."  Met Eurotunnel zijn er overdag tot vier vertrekken per uur mogelijk.


Schoolreis Bristol per vliegtuig

Vanaf Amsterdam Schiphol heeft u per KLM een rechtstreekse verbinding naar Bristol. Vanuit België kunt u vanaf Brussel op Bristol vliegen.

Wij informeren u graag over de vluchttijden en tarieven en verzorgen desgewenst de transfers van en naar de luchthaven.

Voor een vliegreis adviseren wij uw deze tijdig bij ons aan te vragen. Hoe eerder u kunt boeken, des te groter de kans op gunstige vluchttarieven voor uw schoolreis naar Bristol.

Tijdens uw schoolreis naar Bristol heeft u de keuze uit diverse accommodatie mogelijkheden. Zo bieden wij een youth hostel: een uitstekende keuze voor een gezellige en betaalbare accommodatie tijdens uw schoolreis Bristol. En van eenvoudige budgethotels tot *** of **** hotels die iets meer faciliteiten bieden voor school- en studentengroepen die een wat ruimer budget hebben en meer eisen aan het verblijf stellen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

YHA hostel Bristol
Dit youth hostel ligt naast de beroemde Arnolfini-gallerie en biedt uitzicht op de levendige wijk Harbourside van Bristol. Het hostel beschikt over een restaurant, bar, stijlvolle loungeruimte met WiFi en televisie en een speelkamer. Ook is het mogelijk om zelf te koken in een volledig uitgeruste keuken.
Het YHA hostel beschikt over meerpersoonskamers voorzien van bedlinnen. Douche en toilet bevinden zich deels op de etage en deels op de kamer. 


Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.