Corona update

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

We staan al maanden te trappelen om weer op schoolreis te gaan en gelukkig stappen we weer een nieuwe fase in met de versoepelingen in Nederland en veel andere landen in Europa.

Inmiddels is in juni de eerste schoolgroep weer op pad gegaan. Weliswaar nog in Nederland, maar ook voor schoolreizen naar het buitenland hebben we voor het najaar 2021 al weer veel groepen geboekt naar o.a. Berlijn, Rome, Parijs, Lyon en Londen!

Nu de grenzen langzaam maar zeker open gaan en er meer versoepelingen komen, maken dus steeds meer scholen nieuwe reisplannen! En zoals wij horen, leeft dit ook zeker bij de leerlingen! Dat is natuurlijk niet meer dan logisch, want ook voor de leerlingen is een schoolreis nog steeds een hoogtepunt van hun “schoolloopbaan,” waar zij ongetwijfeld nog vele jaren met plezier op terug willen kijken.

Kortom, we kijken met vertrouwen vooruit naar het komende schooljaar, waarbij we vanzelfsprekend de ontwikkelingen en maatregelen rondom het coronavirus op de voet blijven volgen.
De Nederlandse overheid houdt op de website www.nederlandwereldwijd.nl alle actuele reisadviezen en maatregelen per land bij. Voor verdere informatie per bestemming verwijzen wij u door naar deze website.

Samen met onze vaste vervoerders en accommodaties richten we onze blik op de toekomst en willen wij met onze meer dan 50 jaar lange ervaring als schoolreisspecialist, ook de komende jaren jullie leerlingen weer een onvergetelijke schoolreiservaring bieden. Kijk op onze bestemmingenpagina waar uw schoolreis naar toegaat of vraag meteen een offerte aan. Wij zijn er klaar voor!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte